• Mob: +385 98 167 87 30
  • Email: info@mbtorcida-izleti.hr
  • Kapetan: Franko Duić
  • Email: franko.duic@st.t-com.hr

Što klijenti kažu o nama

Rezervirali smo online preko web stranica Kornati Torcida i izbjegli biranje između mnogih agencija koje prodaju ovakve ture za Kornate. Preporučili bih ovu tvrtku koja nam je izgledala kao obiteljska, a koju je vodio kapetan Franko.

obitelj Kratowizc Češka

Ovo je drugi put ove godine da smo kupili karte za drveni brod koji polazi od Murtera do Vrgade kako bi na brodskoj turi gledali dupine i zadovoljili naše troje djece. Odličan brod, vrlo ljubazno i uslužno osoblje. Hvala!

Arrne Pulkkinen Finska

Odlična usluga i apsolutno ugodno osoblje!!! Ovo je bilo moje prvo ovakvo iskustvo sa svojom obitelji. Otok Kornat i plivanje u Jadranskom moru bilo je nešto predivno za nas!!

obitelj Dumitru Rumunjska

Odabrali smo manji brod zvan M/B Torcida od cijele ponude brodova za izlet Murter-Kornati. Bilo je divno imati prostora za kretanje po palubi pogotovo kad smo vidjeli veće brodove oko nas prepune ljudi.

Tom, Angie and Kellen London

Sve je bilo savršeno. Tijekom ovog izleta brodom posjetili smo brojne Kornatske otoke. Bilo je lijepo, mirno i sunčano vrijeme tijekom cjelodnevnog izleta. Čitava posada broda bila je vrlo ugodna i na usluzi.

Mary Adelsberger Austrija

Svi smo uživali u kupanju u prekrasnoj uvali i nastavili smo putovanje oko Kornata. Drago nam je što smo rezervirali ovo putovanje i preporučujemo brod Torcida bilo kome tko razmišlja o rezervaciji ovakvog putovanja dok su na Murterovom području.

Andy & Val Manchester, UK

Rezervirajte Vaše mjesto Rezervacija

Dobrodošli